foto

Carole Androsky

  • nar. 10.11.1942 (76 let)
    Pittston, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Moje krásná čarodějka
Štastné konce
2003 Shrink Rap
2002 Simone
Time of Fear
2001 Agua Dulce
2000 Šťastná čísla
1997 Rozpoutané peklo
1996 To je náš hit!
1993 Volný pád
1991 Miláčku jsem po smrti (TV film)
1981 Andělský prach (TV film)
Sobota čtrnáctého
1977 I Never Promised You a Rose Garden
1974 The Nine Lives of Fritz the Cat
1973 The All-American Boy
1970 Malý velký muž
1967 Funnyman

TV seriály

2009 Eli Stone (TV seriál)
Tailspin (S02E12)
2005 Alias (TV seriál)
Snění (S04E19)
2002 Alias (TV seriál)
Mrtvá schránka (S02E04)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Vášnivá Jill (S07E07)
1995 Night Stand (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Čarodějná kletba (S08E12)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1982 Square Pegs (TV seriál)
1978 Apple Pie (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Karen (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
1972 Mary Tyler Moore (TV seriál)
His Two Right Arms (S02E24)
1963 General Hospital (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace