foto

Erwin Leder

  • nar. 30.7.1951 (69 let)
    St. Pölten, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Wie viele bist du?
2019 Goliath 96
My Jurassic Place
Portae Infernales
Strawberry Moments
2016 Sibiřský deník
Ungehorsam
2015 O bílém hadovi (TV film)
PPPasolini
2014 Kafkovo Doupě
2012 Odkaz hříšnice (TV film)
2011 Das Schlafende Mädchen
Katharsis
2010 Der Atem des Himmels
Frischfilm (studentský film)
2009 Da wo wir zu Hause sind (TV film)
Spielzeugland Endstation
2007 Die drei Räuber
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Gefangene
Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
Klimt
Taxidermia
2005 Happy End
Tam, kde začíná štěstí (TV film)
2004 Tam, kde máme domov (TV film)
2003 Underworld
2002 Das letzte Versteck (TV film)
Vražda u jezera (TV film)
2001 Gelbe Kirschen
1999 Schande (TV film)
1998 Vinnetou se vrací (TV film)
Vom Luxus der Liebe
1997 Der Unfisch
Die Schuld der Liebe
Die Superbullen (TV film)
Wald, Der (TV film)
1994 1945 (TV film)
Also schlafwandle ich am hellichten Tage
Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
Internationale Zone
Polizeiruf 110 - Lauf, Anna, lauf! (TV film)
1993 Schindlerův seznam
Tři mušketýři
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Eis
Toten Fische, Die
1987 Rauhe Leben, Das (TV film)
1986 Aufstand, Der (TV film)
1985 Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
1983 Angst
1982 Letzte Rache, Die
1981 Ponorka
1979 Feuer! (TV film)
1978 Auf freiem Fuss
1977 Der Einstand (TV film)

TV seriály

2018 Der Kurier des Kaisers (TV seriál)
Wien for sale! (E09)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S20E11)
2013 CopStories (TV seriál)
Zund (S01E02)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Falsche Freunde (S03E04)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Die Testamentmaschine (E08)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Salzburská specialita (S09E02)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Rex se mstí (S05E06)
1998 Helicops (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Generální zkouška (S02E11)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Alleingang (S01E04)
Místo činu (TV seriál)
Schattenwelt (S01E341)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (S01E07)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Keine Ruh' hat man (E23)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Carl Andersens Underground der Liebe
2011 Kancléř hrdina

Host

TV pořady

2006 Mulatschag (TV pořad)