foto

Erwin Leder

  • nar. 30.7.1951 (67 let)
    St. Pölten, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 My Jurassic Place
2016 Sibiřský deník
2015 O bílém hadovi (TV film)
PPPasolini
2014 Kafkovo Doupě
2012 Odkaz hříšnice (TV film)
2011 Das Schlafende Mädchen
Katharsis
2010 Der Atem des Himmels
Frischfilm (studentský film)
2009 Da wo wir zu Hause sind (TV film)
Spielzeugland Endstation
2007 Die drei Räuber
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
Doppelter Einsatz - Schatten der Vergangenheit (TV film)
Gefangene
Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
Klimt
Taxidermia
2005 Happy End
Tam, kde začíná štěstí (TV film)
2004 Tam, kde máme domov (TV film)
2003 Underworld
2002 Big Ben - Salzburská specialita (TV film)
Das letzte Versteck (TV film)
Vražda u jezera (TV film)
2001 Gelbe Kirschen
1999 Schande (TV film)
1998 Vinnetou se vrací (TV film)
Vom Luxus der Liebe
1997 Der Unfisch
Die Schuld der Liebe
Die Superbullen (TV film)
Wald, Der (TV film)
1996 Straßen von Berlin - Alleingang, Die (TV film)
Tatort - Schattenwelt (TV film)
1994 1945 (TV film)
Also schlafwandle ich am hellichten Tage
Die Knickerbocker-Bande: Das sprechende Grab
Internationale Zone
Polizeiruf 110 - Lauf, Anna, lauf! (TV film)
1993 Schindlerův seznam
Tři mušketýři
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
1990 Arbeitersaga: April 1945 - Das Plakat (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1989 Eis
Toten Fische, Die
1987 Rauhe Leben, Das (TV film)
1986 Aufstand, Der (TV film)
1985 Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
1983 Angst
1982 Letzte Rache, Die
1981 Ponorka
1979 Feuer! (TV film)
1978 Auf freiem Fuss
1977 Der Einstand (TV film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S20E11)
2013 CopStories (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Generální zkouška (S02E11)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Diagnóza vražda (S01E07)
1985 Ponorka (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2011 Kancléř hrdina
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace