foto

Peter Firth

  • nar. 27.10.1953 (64 let)
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Happily Ever After
Ve jménu Krista
2015 MI-5: Vyšší dobro
2005 Golfový sen
2004 Hawking (TV film)
2002 Já a paní Jonesová (TV film)
2001 Pearl Harbor
2000 Mladý Indiana Jones: Masks of Evil
The Magicians (TV film)
1999 Mrazivý faktor
1998 Velký Joe
Woundings
1997 Amistad
Garden of Redemption, The (TV film)
Gaston's War
Marco Polo: Haperek Ha'aharon
1996 Malá čarodějka (TV film)
Merisairas
1995 Neobvyklé dobrodružství
1994 White Angel
1993 Krajina stínů
Perfektní manžel
1991 Laughter of God, The (TV film)
Prisoner of Honor (TV film)
Užít si života
1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
Burndown
Hon na ponorku
Children Crossing (TV film)
Incident (TV film)
Záchranáři u protinožců
1989 Tree of Hands
Trouble in Paradise
Vražedný trojúhleník
1988 Prisoner of Rio
1987 Born of Fire
1986 Northanger Abbey (TV film)
State of Emergency, A
1985 Letter to Brezhnev
Životní síla
1984 Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
1983 Aerodrome, The (TV film)
White Elephant
1982 Feuer und Schwert - Die Legende von Tristan und Isolde
1979 Tess
When You Comin' Back, Red Ryder?
1977 Equus
Joseph Andrews
1976 Lady of the Camellias, The (TV film)
Stíhači, na start!
1975 King Arthur, the Young Warlord
1973 Daniele e Maria
Diamonds on Wheels
Her Majesty's Pleasure (TV film)
1972 Bratr Slunce, sestra Luna

TV seriály

2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Brocket Hall (S01E03)
Dvorní dámy (S01E02)
další epizody (4)
Dickensian (TV seriál) - herec, vyp.
Epizoda 20 (E20) - vyp.
Epizoda 18 (E18)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Undeniable (TV seriál)
2013 Mayday (TV seriál)
2012 Na věky věků (TV seriál)
2011 South Riding (TV seriál)
2006 Battle for Rome, The (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
Dead Man's Gun (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
The Broker's Man (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Resort to Murder (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 Murder in Eden (TV seriál)
Soldier Soldier (TV seriál)
1987 Tickets for the Titanic (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Country Matters (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Flaxton Boys, The (TV seriál)
1968 How We Used to Live (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2009 Yellowstonský národní park (TV seriál) - vyp.
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
2002 Filmové žánry (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace