foto

Angel Oquendo

  • nar. Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gold Rush
2012 Montana Amazon
2009 Absolventka
Slammin' Salmon, The
2007 Dannyho parťáci 3
Král Kalifornie
Pokoj 1408
2005 Stín zabijáka

TV seriály

2014 Enlisted (TV seriál)
2013 Město žen (TV seriál)
Nejlepší nejhorší dovolená (S04E15)
2011 Bloomers (TV seriál)
2010 Dexter (TV seriál)
Kráska a zvíře (S05E04)
2009 Fear Clinic (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzpomínky na vraždu (S07E12)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Jmenuju se vězeň, část druhá (S03E02)
2006 What About Brian (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace