Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión ťažkej váhy v boxe Cleon "Slammin'" Salmon (Duncan) a terajší majiteľ reštaurácie v Miami vymyslí súťaž pre svojich čašníkov, aby zistil, ktorý z nich dokáže za jednu noc zarobiť čo najviac peňazí.
Víťaz môže získať až 10,000 dolárov, kým porazený bude musieť zniesť nakladačku od samotného šéfa, Cleona. (Ba-nny)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u které se určitě dost nasmějete. I když u některých scének jsem nevěděl zda jsou spíše trapné či vtipné, spousta dobrých mi to bohatě vynahradilo. Sendhil Ramamurthy z Hrdinů, Vivica A. Fox, Cobie Smulders, Michael Clarke Duncan a samozřejmě Paul Soter mě příjemně pobavili, Jay Chandrasekhar jako Nuts mě moc k srdci nepřirostl. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Vyloženě skvělé to nebylo, ale zlé též ne. Některé scénky jsou doopravdy nesmírně vtipné, bohužel jde ale pouze o pár útržků z celého filmu. Jakožto oddychovka, kdy chcete vypnout se to ale hodí báječně, přirovnal bych to k slabšímu odvárku Hele kámo, kdo tu vaří. Skvěle se povedla postava Nutse, též velice potěšila přítomnost Cobie Smulders. Klasický průměr (Viděno: 04.09.2010) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

No je to od Broken Lizarda, tudiz jsem cekal uchylarnu a taky jsem ji dostal, nastesti je to ale zaroven vtipna komedie. 90 minut o tom, jak banda vice ci mene uchylackejch cisniku soutezi, kdo zkasiruje nejvic penez, takze vsichni zkousi na zakazniky ruzny ochcavky a velkej sef je nekomu neustale vyhrozujici bejvalej boxer v podani genialniho Duncana. Proste naprosto oddychova komedie s bandou uchylu absolutne o nicem, ktera je s pribejvajicima minutama cim dal tim ostrejsi a ja se skvele bavil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková kravina, ale zábavná. M. C. Duncan, je děsná hora svalů a guma, který se všichni bojí a naneštěstí ještě vlastní restauraci, naneštěstí pro jeho personál, kterej mu musí za jeden večer vydělat 20 tisíc dolarů, protože on dluží 20 litrů japončíkům, je to celkem stupidní a příběh tu moc neexiastuje, ale o to tu neběží ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Moja komediálna srdcovka - reštaurácia. Tentokrát ďalšia, po výborných Soul Kitchen (2009) a pre mňa doteraz najúžasnejšom-Waiting...(2005). Tak, a momentálne mám tú česť oznámiť skompletizovanie svoje pomyselnej trojky, naj reštikových komédií. Dámy a nedámi :) opäť udeľujem 5*! Zo začiatku to vyzeralo, že to bude iba "újeb do prázdna", ale nakoniec, som si prišiel aj na nejaké to moudro :) god damm, takto to mám rád. M.C.Duncan, ako fuckujúci bývalý boxer Cleon Salmon, stavajúci do pozor všetkých-vrátane zákazníkov....C.Smulders (skvelá už v HIMYM), a tak isto aj ostatní. Výborne poskladané osadenstvo - máme tu krasotinku (študujúcu na baletnej škole), wise girl (budúcu doktorku), blázna (ktorý když si nedá medikamenty, válí :) ex-zamestanca (ktorý si sa po krátkom flirte s filmovou karierou vracia späť), dvojičky (kuchár, a jeho bráško-ktorý to počas osudnej noci vytiahne z poskoka na čiašnika :) a tiež aj ďalších, ktorý tiež hláškujú jedna-radosť. Proste, naservírujte si ich, bude to "tejsty" ;-) ///////////////////////////////////// You know what ten grand feels like in your pocket? It feels like a third cock. (Cleon Salmon)////////////////////////////////////////// ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama