foto

Jeanne Sakata

  • nar. 8.4.1954 (65 let)
    Santa Cruz, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Find Me
2015 Advantageous
2012 Jak vyloupit spermabanku
2011 Adultolescence
2009 Bottom Feeders
Why Am I Doing This?
2005 American Fusion
xXx: Nová dimenze
Čítárna (TV film)
2002 Prostě sexy
1996 Her Costly Affair (TV film)
Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1992 Jedovatý břečťan
1990 Cena štěstí (TV film)
Hirošima: město popela (TV film)
1984 Tales of Meeting and Parting

TV seriály

2017 Velká šestka (TV seriál)
2016 Dr. Ken (TV seriál)
Allison's Thanksgiving Meltdown (S02E08)
2015 Dr. Ken (TV seriál)
Thanksgiving Culture Clash (S01E08)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Čelenka (S03E02)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Poslouchej, jak déšť bubnuje do střechy (S03E01)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Studentka (S10E17)
2003 Line of Fire (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace