foto

Jordan Fisher

  • nar. 24.4.1994 (25 let)
    Birmingham, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 To All the Boys I've Loved Before 2
2019 Rent: Live (TV film)
2016 Pomáda: Živě (TV film)
2015 Film mých snů 2 (TV film)
2013 Film mých snů (TV film)

TV seriály

2018 She-Ra and the Princesses of Power (TV seriál)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
The Last Chimera (S05E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Hostina pro krysy (S11E16)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Status Asthmaticus (S05E10)
2013 Liv a Maddie (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Dancing with the Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace