foto

Ruth Jones

  • nar. 22.9.1966 (54 let)
    Bridgend, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nativity Rocks!
2016 Eat Locals
2011 Hattie (TV film)
2006 Little Britain: Live
2004 Rukojmí ve zkumavce
2003 EastEnders: Dot's Story (TV film)
2002 Krajina srdce
2001 Co s tou Annie Mary? (TV film)
2000 A Likeness In Stone (TV film)
1999 Východ je východ
1998 Teorie létání
1996 Emma

TV seriály

2017 Stella (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
Episode 4 (S06E04)
další epizody (6)
2016 Stella (TV seriál)
Christmas Special (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
další epizody (11)
2015 Stella (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2014 Stella (TV seriál)
Christmas Special (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (11)
2013 Stella (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2012 Stella (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 The Great Outdoors (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
Tajemství Chimneys (S05E02)
2009 Igam Ogam (TV seriál)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
další epizody (10)
Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Torchwood (TV seriál)
Adrift (S02E11)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2006 Saxondale (TV seriál)
The Street (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2005 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2004 Nighty Night (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2002 Born and Bred (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
Tales from Pleasure Beach (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)
Human Remains (TV seriál)
1998 Roger Roger (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)

Dokumentární

2015 Very British Problems (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2013 Us & Them (TV seriál) - původní scénář
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Stella (TV seriál)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
Episode 4 (S06E04)
další epizody (6)
2016 Stella (TV seriál)
Christmas Special (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
další epizody (11)
2015 Stella (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2014 Stella (TV seriál)
Christmas Special (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (11)
2013 Stella (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2012 Stella (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2009 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2008 Gavin & Stacey (TV seriál)
Christmas Special (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2007 Gavin & Stacey (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 Just a Minute (TV pořad)
The Big Fat Quiz of the 00s (TV pořad)
2011 Ruth Jones' Summer Holiday (TV pořad) - mod.
2010 A League of Their Own (TV pořad)
Ruth Jones' Christmas Cracker (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2006 The Apprentice: You're Fired! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky