foto

Omar Metwally

  • nar. 1974
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Breakable You
Známá neznámá
2014 Day Ten
Line of Sight (TV film)
NON-STOP
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2010 Miral
2009 Amsterdam
Město Osudu
Virtuality (TV film)
2007 Odvlečen
2005 Life on the Ledge
Mnichov

TV seriály

2017 Aféra (TV seriál)
310 (S03E10)
309 (S03E09)
308 (S03E08)
další epizody (5)
2016 Mr. Robot (TV seriál)
eps2.8_h1dden_pr0cess.axx (S02E10)
Aféra (TV seriál)
305 (S03E05)
304 (S03E04)
302 (S03E02)
další epizody (4)
2015 The Slap (TV seriál)
Ztracená archa (TV seriál)
Aféra (TV seriál)
212 (S02E12)
211 (S02E11)
210 (S02E10)
další epizody (5)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Na druhé straně 1 (S02E22)
Olivie. V laborce. S revolverem (S02E17)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Discovery Atlas: Podoby dnešního Egypta (TV film) - vyp.
2006 Země světa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace