foto

Vojtěch Mašek

  • nar. 1977
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Kino Effenberger
Křižáček
2007 Jsem větší a lepší (studentský film)
2006 Radio Kebrle (studentský film)
2003 Fricasse
2002 Sprcha (studentský film)
2001 Druhý plán (studentský film)
1999 Šest statečných

Režijní filmografie

Filmy

1999 Šest statečných
1997 Tomík

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ráno (studentský film)
1999 Zprávy z domova (studentský film)
1998 Nastupujte pouze do výtahu, který pojede vaším směrem (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace