foto

Rose Troche

  • nar. 1964
    Chicago, Illinois, USA

Režijní filmografie

Filmy

2016 Perspective Chapter 2: The Misdemeanor
2001 Životní jistoty
1998 Ložnice a kuloáry
1994 Malá ryba taky ryba

TV seriály

2018 Black Lightning (TV seriál)
Fotbalový talent (TV seriál)
Sorry for Your Loss (TV seriál)
Vida (TV seriál)
2016 Star (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (1)

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace