foto

Katie Stuart

  • nar. 22.3.1985 (34 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Katherine Anne Stuart (jak se celým jménem jmenuje) se narodila 22. března 1985 v kanadském Vancouveru. Když byla Katie malá, navštěvovala Vancouverské divadlo pro mladé, kde si jí všiml agent. Na začátku dostala roli v propagačním videu ORCA BAY SPORTS. Její první televizní rolí byla v roce 1996 postava Patty Greer v seriálu POLTERGEIST: THE LEGACY. V témže roce dostala též její první filmovou roli ve filmech COLOR ME PERFECT a MASTERMINDS.

Kateina kariéra nabrala v roce 1997 další směr, když se objevila v seriálu OCHRÁNCE, ve filmech SURVIVAL ON THE MOUNTAIN a SUMMER OF THE MONKEYS. Fanoušci sci-fi seriálu HVĚZDNÁ BRÁNA si jí jistě pamatují jako dívku Cassandru, která jako jediná přežila svoji rasu na planetě Hanka. Goa'uldi jí implantovali to těla Naquadahovou bombu, která měla zničit Zemi. V roce 1998 hrála postavu Sarah Mohr - jednu z hlavních rolí seriálu THE CROW: STAIRWAY TO HEAVEN. Dále se objevila v miniseriálu z produkce BBC THE MAGICIAN´S HOUSE, v TOO YOUNG TO BE A DAD a ve dvojdílném fantasy filmu THE WRINKLE IN TIME. Katie měla episodní roli Kitty Pryde v druhém díle X-Menů. Dále hostovala v seriálech MYSTERIOUS WAYS a DEAD LIKE ME.

V létě 2OO5 pracovala s Amandou Bynes na komedii SHE´S THE MAN režírovaném Andym Fickmanem. V zimě téhož roku si zahrála Augustinu kamarádku Bridget v dramatu AUGUSTA, GONE, který je natočen podle skutečného příběhu dívky hledající samu sebe, ale dostává se akorát do problémů.

Ve volném čase, když Katie nepracuje, tak se ráda projíždí na své motorce, studuje na Californské universitě a s přáteli chodí na různé fotbalové zápasy. Katie má o dva roky mladšího bratra Teda.

Půvabné Štístko "MegSimpson" Lásková

Herecká filmografie

Filmy

2018 AutoMate
2016 Hořkých sedmnáct
2006 Nenapravitelná (TV film)
Super náhradník
2005 14 hodin strachu (TV film)
Medvědí přízrak (TV film)
Sesterstvo putovních kalhot
2003 X-Men 2
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Too Young to Be a Dad (TV film)
2001 Speak
Útěk z pekla (TV film)
2000 Epicentrum
The Magician's House II (TV film)
1999 Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Pes zabiják (TV film)
Summer of the Monkeys
1997 Expedice smrti (TV film)
Intensity (TV film)
Ničitel
1996 Color Me Perfect (TV film)

TV seriály

2019 Arrow (TV seriál)
Past Sins (S07E11)
2018 Altered Carbon (TV seriál)
Nora Inu (S01E07)
Force of Evil (S01E04)
2017 When We Rise (TV seriál)
Part I (E01)
Zoo (TV seriál)
Diaspora (S03E02)
2016 The 100 (TV seriál)
Join or Die (S03E13)
Bitter Harvest (S03E06)
Watch the Thrones (S03E04)
další epizody (4)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Rowan (E07)
Tony and Adam (E05)
další epizody (5)
Motiv (TV seriál)
Nejlepší nepřátelé (S03E09)
2014 The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 2 (S02E16)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Human Trials (S02E05)
další epizody (11)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
As Time Goes By (S08E12)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Poslední výzva (S02E13)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 The Magician's House (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Při výkonu služby (S02E02)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Singularita (S01E14)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace