foto

Franklin Ojeda Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 But Deliver Us from Evil
2016 Kill for Me
Mi panadería en Brooklyn
2015 Outliving Emily
2014 Malé vítězství
Myra's Angel
Pacing the Cage
2013 McCanick: Útěk před minulostí
2012 Na dno nás nedostanete
O(d)puštění
2011 Gowanus 83
2010 Cost of a Soul
Humdinger
Psáno sarkasmem
Stopy v písku
2009 Potápěč
Undying, The
2008 V rytmu soulu
2006 My Brother
Nepřemožitelný
2005 Agent, The
2004 Bottom Out
Unknown Soldier
2003 Addiction
2002 Emmetův cíl

TV seriály

2019 Zelený servis (TV seriál)
Cruise (S03E09)
Craig (S03E02)
2017 She's Gotta Have It (TV seriál)
#LuvIzLuv (SEXUALITY IS FLUID) (S01E04)
Time After Time (TV seriál)
Pilot (E01)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Procitnutí (S01E23)
Hořící růže (S01E15)
2015 Černá listina (TV seriál)
Ruslan Denisov (No. 67) (S02E11)
2014 Černá listina (TV seriál)
The Decembrist (No. 12) (S02E08)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
William Wilson (S04E07)
Milionový lékař (TV seriál)
Hammertime (S05E08)
Can of Worms (S05E06)
2012 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Co dělá včela? (S02E04)
Zachraň mě (TV seriál)
Vows (S07E08)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pařížská zeleň (S01E11)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Some of Us Have Been to the Desert (E09)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Nebezpečná čtvrť (S02E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prsten a brož (S03E20)
2002 Taxík (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Human Experience
2007 Doma u lemurů (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace