Reklama

Reklama

Kill for Me

  • USA No Beast So Fierce
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Bylo to napínavé jak pouštění draků dětmi na poli. Vezeňská rvačka natočená takovým stylem, jak se ten kameraman rval s nima. Dlouhá nuda se zápletkou na 1*. Měli mu dát doživotí, aby je nenapadlo natočit 2. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh pomsty zase trochu jinak. Silný atmosférický scénář není nezajímavý, byť se neveze v akční jízdě, jak by, jako obvykle, mohl mnohý očekávat. Dokáže zaujmout svou dramatizací a omšelou civilností. Na to, že se jedná o nízkorozpočtový dramatický thriller, překvapuje i svou výpravou, za což tedy klobouk dolů.  Opět je tímto dokázáno, že aby něco takového vizuálně patřičně vypadalo, není potřeba provětrat finanční kapitál. Děj jako takový je jednoduchý a od samého začátku s jasným cílem. O to víc překvapí finálový zvrat. Často používaná ruční kamera se jakoby snaží diváka vecpat do místa dění k hlubšímu pojetí scén, což se i daří. Hodně do toho samozřejmě dali také herci. Celé se to vyvíjí pomalým tempem a místama nemálo drsně. Hlavní tah námětu neruší dějové odbočky, což vede k intenzivnějšímu napětí v daném očekávání. Na úplném konci nechybí ani menší filozofické moralizování, které všemu dává výbornou tečku. Takovýchto nezávislých thrillerů není moc, takže alespoň v tomto je třeba ocenit tvůrce, že do něčeho takového vůbec šli. A dali si skutečně záležet, což je na snímku vidět. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Týpek puštěnej po dvaceti járech z lapáku chce najít svýho syna a zároveň se nechtěně zaplete s partou nasranejch negrů a s jedním slizkým podvraťáckým bachařem. Jeho bejvalá white trash stará mu nepomůže, protože permanentně sviští na héru. A jinou, potenciálně dobrou ženskou, si týpek ke svojí škodě nepustí blíž k tělu, takže všechno dopadne tak, jak nakonec dopadne. Teda blbě. Příběh syrovej jako tatarák a drsnej jako hrubej šmirgl. Příběh, kterej stoprocentně naplňuje starý známý klingonský přísloví o lahodosti pomsty podávaný za studena. Bylo mi jasný, že zápletka bude kapánek rafinovanější, než jak se naoko zdá. Ale tak brutální twist, jako byl ten v samým závěru po několika menších (a více méně předvídatelných) twistech, mě kupodivu zastihnul úplně nepřipravenýho a slušně mě zaskočil. Když k tomu připočtu i civilní, uvěřitelný herecký výkony všech zúčastněných skvělých herců, tak můžu s klidným svědomím i přihmouřit oči nad ruční kamerou a s chutí zaokrouhlit nahoru, lepší drámko jsem pěkně dlouho neviděl. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Hodně drsný vyústění. Donutit někoho udělat něco pro to, aby někoho zachránil a jednou a tou samou věcí docílí opaku... V celku mě zamrazilo.... Asi bych si na jeho místě prostřelil hlavu.... 70% ()

Reklama

Reklama