foto

Anita Gillette

  • nar. 16.8.1936 (83 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Fitzgerald Family Christmas
2006 Last Adam, The
Síla odpuštění
2005 Začít úplně jinak
2004 Smím prosit?
2002 Guru
2001 Dinner and a Movie
Early Bird Special
1998 Charlie Hoboken
1997 Vánoční vzpomínka (TV film)
1996 Ona, jedině ona
Qiana
Summer of Ben Tyler, The (TV film)
Větší než život
1995 Dámská jízda
1992 Bob Roberts
1991 Undertow
1988 Almost Grown (TV film)
Bum Rap
1987 Pod vlivem úplňku
1985 Brass (TV film)
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
1980 Marathon (TV film)
1977 Mravenci (TV film)
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
1970 George M! (TV film)

TV seriály

2016 Chicago Med (TV seriál)
Extreme Measures (S02E05)
2015 Public Morals (TV seriál)
Starts with a Snowflake (E09)
No Crazies on the Street (E08)
Jak prosté (TV seriál)
Špetka času (S03E20)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Zlá krev (S04E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sbohem, Grace (S04E24)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Paní Willowsová lituje (S12E11)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Den matek (S04E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bullseye (S12E02)
Wannabe (S11E23)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Poslední plavba (S07E01)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Případ kapřího transvestity (S08E04)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sbohem a polibek (S06E13)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebezpečné známosti (S05E22)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Pravé děti velkoměsta (S03E15)
Frasier (TV seriál)
Zrada ve vinařském klubu (S07E17)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Remand (S06E10)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Než mi bude 64 (S03E04)
1989 Girl Talk (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1986 You Again? (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Baxters, The (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 All That Glitters (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Captain Kangaroo (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace