foto

Stéphane Audran

  • nar. 2.11.1932
    Versailles, Francie
  • zem. 27.3.2018 (85 let)
    Paris, Île de France, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Berlinale IFF

  • 1968 -Laně (Stříbrný medvěd za nejlepší ženský herecký výkon)

BAFTA

San Sebastián IFF

  • 1970 -Řezník (Stříbrná mušle pro nejlepší herečku)

César Awards

Herecká filmografie

Filmy

2018 Odvrácená strana větru
2008 Dívka z Monaka
2004 Sissi, l'impératrice rebelle (TV film)
2002 Maurice to zařídí
2001 Hladová
1999 Le Pique-nique de Lulu Kreutz
Tchyně
1998 Madeline
1997 Dědictví z Las Vegas
Un printemps de chien (TV film)
1996 Maximální riziko
Petit (TV film)
1995 Au petit Marguery
Fils de Gascogne, Le
1994 Évanouie, L' (TV film)
1992 Betty
Návrat mrtvých
Už neplač, má lásko (TV film)
1990 Messe en si mineur, La
Sons
Tiché dny v Clichy
1989 Champagne Charlie (TV film)
Manika, une vie plus tard
1988 Corps z'a corps
Nido del ragno, Il
Saisons du plaisir, Les
1987 Babettina hostina
Faceless
Ubohá bohatá dívka (TV film)
1986 Cikánka
Suivez mon regard
1985 Isola, Un' (TV film)
Night Magic
Poulet au vinaigre
Ptačí klec 3: Svatba
1984 Chlapec ze zátoky
Krev těch druhých
Les Voleurs de la nuit
1983 Scarlatine, La
Zhoubné pátrání
1982 Affinités électives, Les (TV film)
Bulvár vrahů
Marseillaise, La (TV film)
Paradis pour tous
Šok
1981 Beau monde, Le (TV film)
Coup de torchon
Marteau piqueur, Le (TV film)
Plouffe, Les
1980 Coeur à l'envers, Le
Klec bláznů II
Soleil en face, Le
Velká červená jednička
1979 Gagnant, Le
Orlí pero
1978 Les Liens du sang
Violette Nozière
1977 Bankéři
Des Teufels Advokat
Smrt darebáka
1976 Chi dice donna, dice donna
1975 Black Bird, The
Folies bourgeoises
1974 Až tam nezbyl žádný
Hay que matar a B.
Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
Le Cri du cœur
Vincent, François, Paul a ti druzí...
1973 Krvavé svatby
Tatort - Tote Taube in der Beethovenstraße (TV film)
1972 Nenápadný půvab buržoazie
Vražda je vražda
1971 Aussi loin que l'amour
Bez motivu
Těsně před nocí
1970 Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Peau de torpedo, La
Roztržka
Řezník
1968 Laně
Nevěrná žena
1967 Vražedné šampaňské
1966 Demarkační čára
1965 Modrý Panter
Paříž očima...
1964 Durs à cuire ou Comment supprimer son prochain sans perdre l'appétit, Les
Le Tigre aime la chair fraîche
1963 Landru
1962 L'Oeil du malin
Znamení lva
1961 Les godelureaux
Saint Tropez Blues
1960 Hezké holky
Présentation ou Charlotte et son steak
1959 Bratranci
1958 Bonne tisane, La
Milenci z Montparnassu
1957 Jeu de la nuit, Le

TV seriály

2005 Bojovnice (TV seriál)
Tři ženy za letního večera (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)
1990 TECX (TV seriál)
1988 Inspektor Lavardin (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
Sun Also Rises, The (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
Home and Abroad (E02)
1979 Orient-Express (TV seriál)
1972 Midi Trente (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2003 Il était une fois... (TV seriál)
2002 13 vies du chat Lelouch, Les (TV film)
2000 A propósito de Buñuel
1984 Cinématon
1982 Mardi cinéma (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)
1967 Monsieur Cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace