foto

Tara Westwood

  • nar. Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Grudge
2019 Depraved
MAD?
The Guy
2018 The Big Take
2016 Almost Paris
Detours
The Karma Club
2013 A Haunting At Silver Falls
2012 Surviving Family
2007 Goodbye Baby
2001 My Best Friend's Wife

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
From Injustice Came the Way to Describe Justice (S01E05)
Ramy (TV seriál)
Ne Me Quitte Pas (S01E07)
F.B.I. (TV seriál)
Invisible (S01E16)
2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Accredo (S20E05)
2017 Bull (TV seriál)
Free Fall (S01E16)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Game On (S04E10)
2015 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dark Money (S06E13)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
All That Glitters (S01E20)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Zastánci blahobytu (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Maškaráda (S06E06)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Inches (S01E08)
2000 Ed (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Detours

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky