foto

Annika Peterson

  • nar. 16.1.1972 (48 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mezi náhrobními kameny
2013 Love Hunter
Mutual Friends
The Devil You Know
2011 Moment in Time
2009 God Thinks You're a Loser
Tanner Hall
2007 Pozemšťan
2005 Ikona (TV film)
2001 Nic takového
Sam the Man
2000 Večeře po italsku
1999 On the Q.T.

TV seriály

2014 Jak prosté (TV seriál)
Dead Clade Walking (S02E14)
2010 Médium (TV seriál)
Sal (S06E19)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Mrazivý objev (S03E22)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Únik informací (S01E18)
Vzkvétající město (TV seriál)
Fearless (S01E16)
Sinaloa Cowboys (S01E12)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The Freak (S01E06)
Západní křídlo (TV seriál)
We Killed Yamamoto (S03E20)
2001 Zloději (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Exposing Faith (S02E21)
1998 Oz (TV seriál)
Strange Bedfellows (S02E06)
Great Men (S02E03)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Homesick (S06E22)