foto

Annika Peterson

  • nar. 16.1.1972 (45 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mezi náhrobními kameny
2013 Love Hunter
Mutual Friends
The Devil You Know
2009 God Thinks You're a Loser
Tanner Hall
2007 Pozemšťan
2005 Ikona (TV film)
2001 Nic takového
Sam the Man
2000 Večeře po italsku
1999 On the Q.T.

TV seriály

2014 Jak prosté (TV seriál)
Dead Clade Walking (S02E14)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Závada konstrukce (S01E04)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Únik informací (S01E18)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Oz (TV seriál)
Strange Bedfellows (S02E06)
Great Men (S02E03)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace