foto

Steve McQueen

  • nar. 9.10.1969 (49 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

Cannes IFF

  • 2008 -Hlad (Cena "Un Certain Regard")
  • 2008 -Hlad (Zlatá kamera)

Venezia IFF

  • 2011 -Stud (Zlatý lev za nejlepší film)
  • 2011 -Stud (Cena FIPRESCI)

BAFTA

  • 2014 -12 let v řetězech (Nejlepší režie)
  • 2009 -Hlad (Cena za vynikající výkon britského režiséra, scénáristy či producenta v prvním celovečerním filmu)

Toronto IFF

San Sebastián IFF

  • 2008 -Hlad (Zvláštní uznání mládežnické poroty)

New York Film Critics Circle

Los Angeles Film Critics Association

  • 2008 -Hlad (Cena pro zástupce nové generace)

European Film Awards

  • 2014 - (Cena za výjimečný přínos světovému filmu)
  • 2012 -Stud (Nejlepší film)
  • 2012 -Stud (Nejlepší režie)
  • 2012 -Stud (Cena diváků)
  • 2008 -Hlad (Nejlepší režie)
  • 2008 -Hlad (Objev roku - Cena kritiky)

Guldbaggen

AACTA International Awards

Florida Film Critics Circle Awards

British Independent Film Awards

  • 2011 -Stud (Nejlepší režisér)
  • 2008 -Hlad (Nejlepší režisér)
  • 2008 -Hlad (Nejlepší scénář)
  • 2008 -Hlad (Cena Douglase Hickoxe pro debutujícího režiséra)

Tallinn Black Nights FF

  • 2008 -Hlad (Velká cena)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Vdovy
2013 12 let v řetězech
2011 Stud
2009 Giardini
2008 Hlad
2007 Gravesend
2002 Caribs' Leap
Western Deep
1997 Deadpan
1993 Bear

TV seriály

2016 Codes of Conduct (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Vdovy
2011 Stud
2008 Hlad

TV seriály

2016 Codes of Conduct (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Vdovy

Herecká filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(213)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace