foto

Benjamin Papac

  • nar. 6.7.1993 (27 let)
    Simi Valley, California, USA

Biografie

Benjamin Papac je americký herec pochádzajúci zo Simi Valley v Kalifornii. Pôvodne sa narodil v Simi Valley, potom sa presťahoval do Atlanty v štáte Georgia. Momentálne sídli v Los Angeles. Ben nezdieľa žiadne informácie o svojich rodičoch, má však sestru menom Campbell. Študoval v domácej škole, v šestnástich absolvoval strednú školu a v dvadsiatich rokov získal titul v masovej komunikácii na Louisianskej štátnej univerzite. 

Ben vstúpil do sveta filmov a televíznych programov v roku 2010. Jeho prvou šou, v ktorej debutoval, bola Živí mrtví, ktorá mu pomohla získať úlohy vo veľkých filmoch ako Fantastická štvorka (2015) alebo Husia koža (2015). Venuje sa tiež divadlu a epizodických seriálových rolách, kde jedna zo stálejších bola v Netflix seriáli Greenhouse Academy (od r. 2017).

Emanuela

Herecká filmografie

Filmy

2020 How to Deter a Robber
2015 Fantastická čtyřka
Husí kůže
The DUFF
2013 Shift, The
2012 Euphonia

TV seriály

2020 Greenhouse Academy (TV seriál)
Klient (S04E08)
Pokoj 205 (S04E07)
Sto procent (S04E06)
další epizody (8)
Pokoj 104 (TV seriál)
Foam Party (S04E07)
2019 Greenhouse Academy (TV seriál)
Pípání (S03E08)
Ukrytá vlajka (S03E07)
Kousek Měsíce (S03E06)
další epizody (8)
2018 Greenhouse Academy (TV seriál)
Návrat domů (S02E12)
Špatná rozhodnutí (S02E11)
Kyle (S02E10)
další epizody (12)
2017 Greenhouse Academy (TV seriál)
Vztah na dálku (S01E12)
U všech Skotů (S01E11)
Košíčky bez pocitu viny (S01E10)
další epizody (12)
S.W.A.T. (TV seriál)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Stalker (TV seriál)
2010 Živí mrtví (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky