foto

Klára Doležalová

  • nar. 24.9.1973 (45 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem (TV film)
1999 Velký případ (TV film)
1996 Předehra (studentský film)

TV seriály

2011 Vyprávěj (TV seriál)
Taneční (S03E06)
2005 Ulice (TV seriál)
1995 Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
Poslední varování (E03)

Dokumentární

2008 Po stopách hvězd (TV seriál)

TV pořady

2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2007 Mejdan roku z Václaváku 2007 (TV pořad)
Člověče, nezlob se (TV pořad)
2006 Maxi Clever (TV pořad)
2001 Rady ptáka Loskutáka (TV pořad)
1997 Zprávy TV Prima (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Michajlov: Konzum (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace