foto

Michael Tourek

  • nar. Charleston, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Boss Level
2018 Hell Fest: Park hrůzy
2017 Loganovi parťáci
2016 Pařba o Vánocích
2014 Red Zone (TV film)
2013 Susie
2005 Producenti
1998 Christmas Angel: A Story on Ice, The (TV film)
1996 Občanka Ruth

TV seriály

2020 Doom Patrol (TV seriál)
Sex Patrol (S02E04)
2019 Bažináč (TV seriál)
Long Walk Home (E08)
Zelený servis (TV seriál)
Dongle (S03E07)
2018 Ozark (TV seriál)
Reparace (S02E01)
2017 Ozark (TV seriál)
Hrana (S01E10)
Ptačí budka (S01E07)
Kniha Ruth (S01E06)
další epizody (5)
Outsiders (TV seriál)
Home for Supper (S02E07)
2015 Resurrection (TV seriál)
Steal Away (S02E12)
True Believer (S02E11)
2014 Resurrection (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Afflictions (S02E06)
Multiple (S02E03)
další epizody (4)
Pod kupolí (TV seriál)
Smíření (S02E05)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Lepší napůl hluchý než úplně mrtvý (S01E04)
Rave party (S01E02)
další epizody (4)
Ospalá díra (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Pod kupolí (TV seriál)
Silnější než voda (S01E08)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Your Cheatin' Heart (S07E05)
2008 John Adams (TV seriál)
Přidej se nebo zemři (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky