foto

Sebastien Roberts

  • nar. 29.12.1972 (46 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Two Hands to Mouth
2011 Tváře v davu
2009 Křivé svědectví (TV film)
Setkání s nebezpečím (TV film)
2008 Ice Blues
2007 Black Swarm (TV film)
2006 Canada Russia '72 (TV film)
Nabít a zabít
The Last Sect
Špatným směrem
2005 Maurice Richard
2004 Falešné sliby (TV film)
Poslední kasino (TV film)
2001 La journée avant

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
2018 Mary Kills People (TV seriál)
The Means (S02E01)
2017 Mary Kills People (TV seriál)
Morning Glory (S01E06)
The Judas Cradle (S01E05)
Raised by Wolves (S01E04)
další epizody (5)
2015 Good Witch (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Addicted to Love (S02E05)
2011 30 Vies (TV seriál)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Trauma (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Ex, Les (TV seriál)
Providence (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Fries with That (TV seriál)
Lance et compte: La reconquête (TV seriál)
Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
Temps dur (TV seriál)
2003 Auberge du chien noir, L' (TV seriál)
2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
Lance et compte - Nouvelle génération (TV seriál)
2001 Tribu.com (TV seriál)
1996 Virginie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace