foto

Betsy Rue

  • nar. 7.5.1979 (38 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Betsy Rue je americká herečka, která si zatím získává jen menší role v seriálech a příležitostně i ve filmech. Českým divákům je nejvíce známá hlavně jako Mimi v romantické komedii TĚSNĚ VEDLE, hororu KRVAVÝ VALENTÝN jako Irene Dooney a v druhém pokračování hororu HALLOWEEN jako Jazlean Benny.

Zahrála si i ve známých seriálech jako LAS VEGAS: KASINO, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, NESLAVNÁ, CESTOVATEL, JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU, V DOBRÉM I ZLÉM, SBĚRATELÉ KOSTÍ, TRUE BLOOD: PRAVÁ KREV nebo ICARLY kde hrála neschopnou popovou hvězdu Ginger Fox.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2015 Book of Fire
The Hospital 2
2014 Lucky Bastard
2011 Sebastian
2010 Groupie
2009 Deep in the Valley
Halloween II
Krvavý Valentýn
2007 Těsně vedle

TV seriály

2010 Fake It Til You Make It (TV seriál)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Jak jsem poznal všechny ostatní (S03E05)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2013 Tales from Beyond: Making the Drama
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace