foto

Linda Ko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 To All the Boys I've Loved Before 2
2019 A Score to Settle
Následníci 3 (TV film)
2018 The Girl in the Bathtub (TV film)
2017 Concrete Evidence: A Fixer Upper Mystery (TV film)
Summer in the Vineyard (TV film)
2012 Děsivé podezření (TV film)
Rádio Rebel (TV film)
2011 Nikdy nelži (TV film)
2007 Vražedné vize (TV film)
Žena v utajení (TV film)
2006 Náhodný svědek (TV film)
2005 Amber Frey: Witness for the Prosecution (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2002 Byl jsem mladým Faustem (TV film)
2001 Elita
Josie a její kočičky
Útěk z pekla (TV film)
2000 Krysouni (TV film)
Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1998 Tah (TV film)
1997 Alibi (TV film)
Invader, The
Nákaza (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)

TV seriály

2019 Gabby Duran & The Unsittables (TV seriál)
Motherland: Fort Salem (TV seriál)
2018 Lovci duchů (TV seriál)
Unhuman Nature (S14E07)
2014 The Flash (TV seriál)
2010 Smallville (TV seriál)
Luthor (S10E10)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Totožnost (S05E18)
Ztracený kmen (S05E11)
První kontakt (S05E10)
další epizody (5)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Ztráta paměti (S04E06)
Dvojník (S04E04)
Unášeni proudem (S04E01)
další epizody (4)
2006 Saved (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Cabin Pressure (S02E08)
2002 Uneseni (TV seriál)
Taken (E10)
Dropping the Dishes (E08)
Boží rovnice (E07)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Osudem určeni (S06E04)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky