foto

Emilee Wallace

  • nar. 19.9.1989 (30 let)
    Oklahoma City, Oklahoma, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Blackie & Kanuto
2010 Amish Grace (TV film)
2009 Balls Out: Garyho výzva
2006 Company Town (TV film)

TV seriály

2013 Glee (TV seriál)
Love, Love, Love (S05E01)
2012 Workaholics (TV seriál)
Flashback in the Day (S03E10)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Air (S05E11)
2009 Glee (TV seriál)
Vlasografie (S01E11)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
The Bad Seed (S05E05)
Odložené případy (TV seriál)
Pavouci (S05E13)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Co je na tom to hlavní (S02E22)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky