foto

Victoria Dillard

  • nar. 20.9.1969 (50 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ali
Commitments (TV film)
Krysy
1999 Svatebčané
1997 Ditchdigger's Daughters, The (TV film)
1995 Out-of-Sync
Statistically Speaking
1994 Killing Obsession
Policejní odznak
1992 Tajná mise
1991 Ricochet: Odražená střela
1990 Vnitřní záležitosti
1988 Cesta do Ameriky

TV seriály

2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
Pilot (E01)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Skutečnost (S07E07)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
C.O.D. (S14E24)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sbohem, 2. část (S04E26)
Sbohem, 1. část (S04E25)
Citová pouta (S04E24)
další epizody (14)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Caitlin na večeři (S04E12)
Mustang Mikey (S04E11)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)
další epizody (26)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Opičárna (S03E12)
Hrdina okamžiku (S03E11)
Krocan nad krocany (S03E10)
další epizody (24)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Zázrak na 34. ulici (S02E12)
Koně se také střílejí (S02E11)
Rodinná záležitost pokračuje (S02E10)
další epizody (20)
1996 Moesha (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Psí odpoledne (S01E11)
Soutěž (S01E10)
Velká iluze (S01E07)
další epizody (7)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
With the Greatest of Ease (S01E04)
Over the Rainbow (S01E02)
1993 Tribeca (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Old Man (S04E18)
1992 Martin (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kam se dosud nikdo nevydal (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky