foto

Darren O'Hare

  • nar. Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mall
2012 House Husbands (TV film)
Lidé jako my
2011 Transformers 3
2010 Krásný chlapec
2003 Loyalties

TV seriály

2014 Poslední loď (TV seriál)
Fáze šest (S01E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mosbius Designs (S04E20)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v hlíně (S03E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S03E09)
2003 Skin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Mechanics of Love (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace