foto

Darren O'Hare

  • nar. Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mall
2012 House Husbands (TV film)
Lidé jako my
2011 Transformers 3
2010 Krásný chlapec
2003 Loyalties

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
A Devil of My World (S03E24)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Fáze šest (S01E01)
2013 Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Mosbius Designs (S04E20)
2007 Žralok (TV seriál)
In the Crosshairs (S02E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tajemství v hlíně (S03E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Bezpečí (S01E06)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S03E09)
2003 Skin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Groomzilla (TV film)
Jak funguje láska (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky