foto

Nate Hartley

  • nar. 17.1.1992 (29 let)
    Ravenna, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Like.Share.Follow
South Dakota
2015 ImagiGARY
2014 Behaving Badly
Hello, My Name Is Frank
2013 Rozjedeme to!
2010 The Space Between
2008 Tvrďák Taylor
Velcí bratři
Velký Buck Howard
2007 Unlicensed

TV seriály

2020 Brooklyn 99 (TV seriál)
Valloweaster (S07E11)
Goldbergovi (TV seriál)
Herní večer (S07E12)
Piklebal (S07E11)
2019 Schooled (TV seriál)
Friendsgiving (S02E08)
Lainey and Erica's High School Reunion (S01E08)
Goldbergovi (TV seriál)
There Can Be Only One Highlander Club (S06E16)
My Valentine Boy (S06E15)
The Pina Colada Episode (S06E12)
2018 Goldbergovi (TV seriál)
Fiddler (S06E06)
Mister Knifey-Hands (S06E05)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
Oof, Nut City (S01E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Informátor (S08E10)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Falešná hra (S02E11)
2012 Nová holka (TV seriál)
Halloween (S02E06)
2011 Working Class (TV seriál)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Studenokrevně (S11E06)
2009 JONAS (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 ImagiGARY

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky