foto

Peter Oszlík

  • nar. 13.3.1982 (38 let)
    Štúrovo, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Letní rebeli
2019 Impundulu (studentský film)
Marie Terezie II (TV film)
2018 O zakletém králi a odvážném Martinovi (TV film)
2017 DOGG
Únos
2009 Nedodržený slib
2008 Veľký rešpekt
2007 Muzika
2005 Bez šance (studentský film)

TV seriály

2018 Horná Dolná (TV seriál)
Poistná udalosť (S08E04)
2017 Rex (TV seriál)
Prvá cena (E05)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
Lupa (E01)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Ludsky & Ludsky (E07)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Kontrola (E06)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Toto dieťa nie je moje (E08)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Záchvat ľudskosti (S01E01)
Panelák (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2016 Potkany (divadelní záznam)
2011 Všetko za národ (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky