foto

Peter Oszlík

  • nar. 13.3.1982 (36 let)
    Štúrovo, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 DOGG
Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
Únos
2016 Potkany (divadelní záznam)
2011 Všetko za národ (divadelní záznam)
2009 Nedodržený slib
2008 Veľký rešpekt
2007 Muzika
2005 Bez šance (studentský film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Prvá cena (E05)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
Lupa (E01)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Ludsky & Ludsky (E07)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Kontrola (E06)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Toto dieťa nie je moje (E08)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Záchvat ľudskosti (S01E01)
Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace