Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do dedinky Dolný Chrapov sa zatúla hochštapler, podvodník a zlodej Viktor Kollár. Starosta dediny ho na základe telefonátu z ministerstva pokladá za kontrolóra, ktorý sem inkognito prišiel skontrolovať stav čerpania eurofondov. Nakoľko nikto nepotrebuje ďalšie problémy, starosta a jeho posluhovači sa snažia ich doposiaľ bezúhonne fungujúci systém očistiť v očiach "kontrolóra" drobnými ústupkami a úplatkami. (STV)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kontrola je bohužel velice slabým kouskem, možná také proto, že Gogol je příliš ohýbaný autor a zde chyběla jakákoli ironizující nóta a vše bylo příliš těžkopádné. Pokud Revizora, tak nějaký starší film, jako je ten se Smolíkem a Burianem (1933) nebo Eine Stadt steht kopf ze stejného roku. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je revízor ako Revízor. Gogoľov revízor by dnes kontroloval eurofondy, a to by sa musel čudovať, čo za špinu by v nich kdekoľvek našiel. Alebo aj nenašiel, ak by nechcel. V tomto filme scenár hapruje viac, ako by mal, a nakoniec to vyzerá ako epizóda nejakého seriálu z Hornej-Dolnej, a to mi dosť vadilo. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama