foto

Stephen Mangan

  • nar. 22.7.1972 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Birthday (TV film)
2014 Pošťák Pat
2013 Rivalové
2012 The Big Fat Quiz of the 80s (TV film)
2010 Vařený
2009 Beyond the Pole
2007 Free Agents (TV film)
Rozvodoví advokáti (TV film)
Slečna Marplová: V hotelu Bertram (TV film)
2006 Někdo jiný
Příběhy ztracených duší
Svatby jako řemen
The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2005 Festival
2003 Frankenstein: Birth of a Monster (TV film)
Lucky Jim (TV film)
Ready When You Are Mr. McGill (TV film)
SuperTex
2002 Hot Dog
Thunder Pig
2001 Nevěsta přes internet
Sword of Honour (TV film)
2000 Billy Elliot
Offending Angels
1998 Martha, Frank, Daniel a Laurence

TV seriály

2017 Bliss (TV seriál)
The Fake News Show (TV seriál)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
2013 Crackanory (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
2009 Free Agents (TV seriál)
10 Minute Tales (TV seriál)
2008 Never Better (TV seriál)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
2005 Bromwell High (TV seriál)
Jane Hall (TV seriál)
Sunday Pants (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
2002 I'm Alan Partridge (TV seriál)
2001 Adrian Mole: The Cappuccino Years (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Human Remains (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
Daleká cesta za domovem (TV seriál)

Dokumentární

2015 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
Very British Problems (TV seriál)
2014 Divoká Brazílie (TV seriál) - vyp.
2010 Bible: Historie (TV seriál)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
2001 Fire, Plague, War and Treason (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

TV pořady

2016 Insert Name Here (TV pořad)
2015 Mel & Sue (TV pořad)
2014 Duck Quacks Don't Echo (TV pořad)
2012 Dara O Briain: School of Hard Sums (TV pořad)
Just a Minute (TV pořad)
Zajímavé vynálezy (TV pořad)
8 Out of 10 Cats Does Countdown (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2009 Greatest TV Shows of the Noughties, The (TV pořad)
The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)
2008 Only Connect (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace