foto

James Buckley

  • nar. 14.8.1987 (32 let)
    Croydon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
The Comedian's Guide to Survival
2014 Pyramida
The Boy in the Dress (TV film)
The Inbetweeners 2
2013 Charlie musí zemřít
2011 Everywhere and Nowhere
Přizdis*áči
2002 Veronique

TV seriály

2018 I Feel Bad (TV seriál)
There's Never Enough Time (E13)
I Don't Know My Dad (E12)
We're Not Fun Anymore (E11)
další epizody (13)
2017 White Gold (TV seriál)
The Secret Of Sales (S01E06)
Smell the Weakness (S01E05)
The Widow Maker (S01E04)
další epizody (6)
Červený trpaslík (TV seriál)
Silikonie (S12E02)
2016 Zapped (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 The Inbetweeners (TV seriál)
Camping Trip (S03E06)
Will Is Home Alone (S03E05)
Trip to Warwick (S03E04)
další epizody (6)
2009 Off the Hook (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
Exam Time (S02E06)
The Duke of Edinburgh Awards (S02E05)
Night Out in London (S02E04)
další epizody (6)
2008 Fresh! (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
Xmas Party (S01E06)
Caravan Club (S01E05)
Girlfriend (S01E04)
další epizody (6)
2007 Skins (TV seriál)
Michelle (S01E07)
Sold (TV seriál)
2004 Teachers (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 3 (S04E03)
2001 'Orrible (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace