Reklama

Reklama

Pyramida

Trailer 1

Divy starověkého světa dlouhou dobu proklínaly své objevitele, kteří se odvážili odhalit jejich tajemství. Na skupinu amerických archeologů však čeká větší překvapení, než si kdy dovedli představit, když narazí na ztracenou pyramidu, které se žádná jiná v Egyptě nevyrovná. Jakmile odkryjí hrůzná tajemství pohřbená v jejích útrobách, uvědomí si, že jsou nejen v pasti, ale že je navíc cosi děsivého pronásleduje. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (228)

tron 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery. V hororoch nemám rád dve veci. Humor a digitálne efekty. Keď to v horore vidím, je to na hovno a ak aj film dovtedy mal atmosféru, alebo čokoľvek iné pozitívne, v tej chvíli to v mojich očiach stráca. The Pyramid našťastie neobsahuje žiadny humor. Všetko je vážne, od atmosféry po režiséra. Nič z toho síce nie je dobré, vrátane biednych hercov hrajúcich enormne neoriginálne postavy (najznámejší je nudný David O'Hare z American Horror Story), ale nevadí. Bohužiaľ, po čase sa pred kamerou v plnej kráse objaví zlo... a nastáva rozčarovanie. Mačky sú WTF, našťastie s príchodom hlavného zla (Anubis!) sa to o čosi zlepší. Ale jednak to stále má strašné triky a jednak sa „mytologické stvorenia“ do hororov nehodia. Videl som v hororoch Minotaura a Kerbera a nestálo to za nič. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

S příchodem idiota s vizáží mistra Třísky jsem začal netrpělivě vyhlížet želvy Ninja, no ukázalo se, že se jedná o jeho nepolíbeného a nadrženého bratra, kterej tisíce let zazděn pod zemí prahne po dívčím srdci. Dost bylo keců, tohle bohužel není dobrý horor, což je dost škoda, protože jsem do Pyramidy vkládal větší naděje než do As Above So Below. Nepodařilo se. Ale jako zájemcům to protivit nechci, protože klady se dají pohledat, takže ode mě podprůměrná dvojka. 40% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Do Pyramídy som išiel s očakávaním prízemného hororu, a presne to som aj dostal. Béčkoví herci (s výnimkou Denisa O'Hare), béčkové efekty a tradične nezmyselné správanie hlavných postáv. Niektoré scény však boli celkom desivé a keby sa filmári o trochu viac zamerali na mytológiu a Anubisa, možno by som dal aj hviezdu naviac. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Už u Pádu do tmy jsem psal, že když někam někdo leze do díry je debil a zemřít si prostě zaslouží.The Pyramid překvapil hlavně tím, že 46% si prostě nezaslouží a hodnotitelé hororů už mě tady začínaj vyloženě srát.Od filmu co má 46% čekám hroznou kameru, příšerný herce a celkově céčkově podaný brak a to The Pyramid není ani náhodou.Teda do chvíle, než Anubis vystrčí xicht ze stínu a já pod návaly digitálního trapasu nedostával záchvaty smíchu, ale to už je úděl dnešní CGI doby.Minimálně hodinu je to film nahuštěný skvělou atmosférou, herci ujdou, jen ten kameraman byl otravnej jako smrad z kočky na rozpálený plechový střeše.Dokud Anubis jen trhá drápama a láme vojáky vejpůl, je to nadprůměrný vykosovák co krade od Mumie jak jen může, škoda, že potom hlavní zrůdu nehraje Derek Mears v latexovym obleku, bylo by to přesvědčivé a poctivé a já bych ze sebe vytlačil klidně 4*.Bohužel efekty jsou ke konci komedie a celý je to předvídatelný jak houmlesák na Hlaváku a mě prostě irituje řikat si vždycky, hele teď poleze za nima a za deset vteřin leze za nima, hele teď jí ztáhne zpátky a za deset vteřin jí fakt tahá zpátky.Když je tvůrce lenoch a nechá diváka samotného vyprávět příběh, je to o ničem.V každym případě 46% je trapně málo a zdejší smetánku zoufalých hororových onanistů, jejichš největší hororový orgasmus vyvolává sto let zastaralé Psycho od HitchCocka bych mlátil Ptáky.Pohodový průměr, který dojel na lenost a průměrnost svého tvůrce.55%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 28.1.2018, réžia slovenského znenia (JOJ) = ? - Námet toho ponúkal oveľa viac než iba odfláknuté digiefekty. Bohužiaľ tvorcovia sa namiesto budovania mysterióznej atmosféry vydali cestou jednoduchej vyvražďovačky. Namiesto napätia tak prevládla nuda. (29.1.2018) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoli investoři původně očekávali, že film na domácím trhu vydělá více než 20 milionů amerických dolarů, vydělal necelých 2,8 milionu dolarů. (Homerking)
  • Pyramída vo filme je trojhranná. V skutočnosti ale takáto pyramída nikde neexistuje.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama