foto

Klára Jirsáková

  • nar. 1.1.1965 (53 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Jasnovidec (TV film)
2000 Bez rodiny (TV film)
1999 Decadent Visitor, The
1998 Timeless
1996 Lea
1994 Učitel tance
1993 Krvavý román
1992 Něco lehčího (TV film)
1989 Otravný víkend (TV film)
1988 Naděje má hluboké dno (TV film)
1987 Hláska (TV film)
1985 Pusu, pusu, pusu! (TV film)
Zlatý drak (TV film)
1984 Oldřich a Božena
1982 Zahrada dětí (TV film)
Zelená vlna

TV seriály

2004 Josef a Ly (TV seriál)
Banh chung (E07)
Vánoce (E06)
Mikuláš (E05)
další epizody (7)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1994 Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (E04)
1991 Le flic de Moscou (TV seriál)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Noční chodec (E01)
1985 Flug des Falken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace