foto

Fred Peterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 You Can't Take My Daughter (TV film)
2019 Sunny Daze
1996 Educating Matt Waters (TV film)
1994 Without Warning (TV film)

TV seriály

2019 Nepohádky (TV seriál)
The Curse (S02E01)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Smíšené signály (S13E21)
Tanec lásky (S13E18)
Ničitel (S13E15)
další epizody (4)
2017 Salvation (TV seriál)
Lidská zátěž (S01E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Falešná vlajka (S13E09)
Štístko (S13E05)
Vražedná aplikace (S13E03)
další epizody (8)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nepředvídaná událost (S05E05)
Vězňovo dilema (S05E04)
2016 Greenleaf (TV seriál)
Co tu děláš? (S01E13)
Pochod k moři (S01E10)
Lucifer (TV seriál)
Svatý Lucifer (S01E11)
Přijde kněz do baru (S01E09)
Milovaný syn (S01E06)
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Elliott's Pond (S12E06)
Taboo (S12E03)
2015 The Whispers (TV seriál)
Darkest Fears (E10)
Whatever It Takes (E07)
Meltdown (E04)
Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Nestřílejte posly (S02E10)
Ti druzí (S02E07)
další epizody (5)
2014 Extant (TV seriál)
Nanebevstoupení (S01E13)
Hromádka karet (S01E10)
Zázraky kolem nás (S01E07)
další epizody (4)
The Assets (TV seriál)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Father Knows Best (S02E06)
Liar, Liar (S02E03)
Vegas (TV seriál)
Past Lives (E19)
Little Fish (E16)
Road Trip (E13)
2012 Vegas (TV seriál)
Estinto (E10)
Bad Seeds (E07)
(Il)Legitimate (E04)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ultravinyl (S01E08)
Believers (S01E06)
Benched (S01E03)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Beze stopy (TV seriál)
Oddanost (S07E22)
Srdce na dlani (S07E19)
Kostlivec ve skříni (S07E16)
další epizody (4)
2008 Beze stopy (TV seriál)
Dávné vzpomínky (S07E08)
Pýcha a pád (S07E05)
Usmíření (S07E03)
další epizody (5)
2007 Beze stopy (TV seriál)
Vánoční nálada (S06E10)
Where and Why (S06E06)
Úklid (S06E02)
další epizody (7)
2006 Beze stopy (TV seriál)
Anděl na poli (S05E10)
Všichni hříšní svatí (S05E07)
Všichni za jednoho (S05E04)
další epizody (10)
2005 Beze stopy (TV seriál)
Zatmění (S04E10)
Nevinní (S04E07)
Sedm ztracených let (S04E04)
další epizody (5)
Třetí hlídka (TV seriál)
Goodbye to Camelot (S06E22)
End of Tour (S06E21)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
další epizody (12)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Rat Bastard (S06E10)
Sins of the Fathers (S06E09)
Broken (S06E08)
další epizody (22)
2003 Beze stopy (TV seriál)
Dopad 2.část (S01E23)
Dopad 1. část (S01E22)
Are You Now or Have You Ever Been (S01E21)
další epizody (5)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Spirit (S05E10)
A Ticket Grows in Brooklyn (S05E09)
Fury (S05E08)
další epizody (22)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
Ladies' Day (S04E08)
další epizody (24)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Childhood Memories (S03E07)
He Said/She Said (S03E06)
další epizody (20)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1996 Matt Waters (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
His Girl Thursday (S01E09)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky