foto

Julia McKenzie

  • nar. 17.2.1941 (79 let)
    Enfield, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gangsta Granny (TV film)
2007 Célébration (TV film)
You Can Choose Your Friends (TV film)
2006 Zápisky o skandálu
2005 Ve stínu matky
2003 Rozverná mládež
2001 Jack a stonek fazole (TV film)
2000 Jack a fazole
1996 Pomsta Sněhové královny
Vol-au-vent
1995 Shadowy Third, The (TV film)
Sněhová královna
Starožitníkův krám (TV film)
1991 Adam Bede (TV film)
1989 Shirley Valentinová
1986 Hotel du Lac (TV film)
1985 Absent Friends (TV film)
1983 Dear Box Number (TV film)
Those Glory Glory Days (TV film)
1980 The Wildcats of St. Trinian's
1975 Dick Deadeye, or Duty Done

TV seriály

2019 Gold Digger (TV seriál)
Her Love (E06)
Her Baby (E05)
Her Husband (E04)
další epizody (6)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Slečna Marplová (TV seriál)
Nekonečná noc (S06E03)
Greenshawova Kratochvíle (S06E02)
Karibské tajemství (S06E01)
2012 Mystery of Edwin Drood (TV seriál)
Town, The (TV seriál)
2010 Slečna Marplová (TV seriál)
Rozbité zrcadlo (S05E04)
Modrá pelargonie (S05E03)
Tajemství Chimneys (S05E02)
další epizody (4)
2009 Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
Slečna Marplová (TV seriál)
Proč nepožádali Evanse? (S04E04)
Smysluplná vražda (S04E03)
Vraždit je snadné (S04E02)
další epizody (4)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Na nesprávné stopě (S09E04)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Bimbův kbelíček (TV seriál)
1995 Ghosts (TV seriál)
1989 French Fields (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
1976 Battle of the Sexes (TV seriál)
Maggie and Her (TV seriál)
1973 Frost's Weekly (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
1981 Punchlines! (TV pořad)
1980 An Audience with Dame Edna Everage (TV pořad)
1979 Royal Variety Performance 1979, The (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1953 The Good Old Days (TV pořad)

Fanoušci tvůrce