Reklama

Reklama

Alelujá

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této adaptaci hry Alana Bennetta z roku 2018 o geriatrické nemocnici, která se potýká s problémy, hrají Judi Dench a Derek Jacobi Ambrose a Mary, pacienty, kteří čelí hrozivé sestře Gilpin (Jennifer Saunders) v komunitním zařízení v Yorkshiru. Ústavu hrozí, že bude uzavřen úředníky z Whitehallu, kteří ho chtějí nahradit nablýskanými „centry excelence“. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Vidíme do jakých barev zahalili název filmu a účast Toweye nám naznačí o co asi tak zhruba půjde.A začíná mě iritovat že mého oblíbence Toweye , i když je ve skutečnosti gay ,obsazují stále do rolí kde vystupuje jako gay....,umí zahrát i jiné role.Na to ,aby ho zaškatulkovali, toho umí víc! Jinak myslím,že popsání života v zařízení pro seniory a i následný zločin na starém člověku je na zvracení.Nikdo neví dne a hodiny kdy se tam octne. ()

Reklama

KaterinaSkop 

všechny recenze uživatele

Feelgood drama z důchoďáku, které ale není nijak převratné. Dost vtípků co jenom angličan pochopí, tak jsem se v tom občas trochu ztrácela. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo ještě v době, kdy ve Spojeném království platila opatření covid-19. Herci museli dvakrát denně absolvovat testy na přítomnost covidu. (Johnny.ARN)
  • Poznámka o tom, že Earnshawovi potřebují, aby jejich matka vydržela ještě tři měsíce, se týká dědické daně ve Spojeném království. Daň se neplatí z daru poskytnutého více než sedm let před smrtí dárce. Pokud však dárce zemře do sedmi let, může být daň uplatněna zpětně. Existuje klouzavá škála, tzv. taper relief, takže pokud dárce zemře šest let po darování (jako v tomto případě), činí sazba daně 8 % (z maximální výše 40 %). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama