foto

Donald Burda

  • nar. 3.1.1959 (60 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Education of Fredrick Fitzell
2015 Look Again
2014 Mapy ke hvězdám
2013 Treading Water
2006 Hollywoodland
Miss Spider: Princ, princezna a včelka (TV film)
Veterán (TV film)
2004 Přímý zásah
2003 Absolon
Rescue Heroes: The Movie
2002 Franklinovy kouzelné Vánoce
2001 Largo (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 The Highwayman
1999 Both Sides of the Law
Dear America: A Journey to the New World (TV film)
Jak přichází láska (TV film)
1998 Too Pure
1996 Maximální riziko
1986 The Truth About Alex (TV film)

TV seriály

2014 Agresivní virus (TV seriál)
Třetí kolej (S01E11)
Není to pro každého (S01E04)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Obchodní finty (S01E06)
Malá hříšná tajemství (S01E04)
Flashpoint (TV seriál)
I'd Do Anything (S03E12)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Historky z města (TV seriál)
Pecola (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Rozhřešení (S03E06)
1997 Donkey Kong Country (TV seriál)
Franklin (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Kapela Catwalk (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace