foto

Peggy Lipton

  • nar. 30.8.1946 (71 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Psí poslání
2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2010 Rande v Římě
2001 Jackpot
2000 Praktikantka
Sedmdesátá léta (TV film)
Vynechané stránky
1997 The Postman - Posel budoucnosti
1996 Hledání spravedlnosti (TV film)
1994 Deadly Vows (TV film)
Pavouk a moucha (TV film)
1993 Angel Falls (TV film)
1992 Twin Peaks
1991 Pravá totožnost
1990 Osudový půvab
1989 Věci, o kterých se nemluví
1988 Addicted to His Love (TV film)
Dostanu tě, syčáku
Fialový návštěvník
War Party
1979 The Return of Mod Squad (TV film)
1969 Boy... a Girl, A
1968 Blue
1966 Hollywood Deb Star Ball (TV film)

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Self-Portrait (S01E06)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 11 (S03E11)
další epizody (4)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Electoral Dysfunction (S02E10)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2005 Cuts (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1992 Secrets (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Last Evening (S01E08)
Realization Time (S01E07)
Cooper's Dreams (S01E06)
další epizody (7)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 The Road West (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The John Forsythe Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1990 The 42nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1969 The Andy Williams Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2003 Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
1993 Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
1991 Michael Jackson: Black or White (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace