foto

Alexis Krause

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Under the Bed
2014 Jersey Boys
Sister
2011 Cesta do Hollywoodu
2010 Dicks (TV film)
2009 Chceš mě, chci tě
2005 Special Ed
Svádění
2002 Pravidla vášně

TV seriály

2017 Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
I Got This (E12)
Touch and Go (E11)
další epizody (5)
The Get Down (TV seriál)
Unfold Your Own Myth (E07)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
2013 Millerovi (TV seriál)
Rev, The (TV seriál)
2010 Man-Teen (TV seriál)
2009 Secret Girlfriend (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Koza (S03E17)
2007 Odložená žena (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 My Boys (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
The Singles Table (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

TV pořady

2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace