foto

Alexis Krause

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 She's in Portland
2018 Public Disturbance
2017 Under the Bed (TV film)
2014 Jersey Boys
Sister
2011 Cesta do Hollywoodu
2010 Dicks (TV film)
2009 Chceš mě, chci tě
2005 Special Ed
Svádění
2002 Pravidla vášně

TV seriály

2017 Bílá sláva (TV seriál)
Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
I Got This (E12)
Touch and Go (E11)
další epizody (5)
The Get Down (TV seriál)
Unfold Your Own Myth (E07)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
2016 The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
2013 Millerovi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Rev, The (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zatoulaný sob (S14E11)
2010 Man-Teen (TV seriál)
2009 Secret Girlfriend (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
May Divorce Be with You (S03E11)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Koza (S03E17)
Odložené případy (TV seriál)
Sabotáž (S05E12)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 My Boys (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
The Singles Table (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nalož a leť (S13E09)

Host

TV pořady

2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace