foto

Aaron Carter

  • nar. 7.12.1987 (31 let)
    Tampa, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aaron Carter, bratr slavného zpěváka skupiny Backstreet boys Nicka Cartera, se narodil 7.12.1987 v Tampě na Floridě. Jeho rodiče nebyli umělecky zaměřeni, ale vedli domov důchodců. Aaron má čtyři vlastní sourozence a dva nevlastní. Už od malička rád zpíval a už v 10 letech byl populární po celém světě.

Jeho začátky hudební kariéry se datují od roku 1997, kde začal dělat frontmana skupině Dead end. Předělávkou Crush on you, kterou zazpíval jako předskokan na koncertě Backstreet boys, se mu otevřela cesta k nahrání první desky, která vyšla 1.12.1997. Album se okamžitě stalo nejprodávanějším cd v několika zemích. Aaron také nazpíval písničky do prvního dílu Pokemonů či Deníku princezny. Jeho dalšího cd Aaron party se v USA prodalo 1,5 milionu kopií.

Koncem roku 2001 spolu s bratrem a dalšími umělci nahrál song What More Can I Give, který složil Michael Jackson jako charitativní píseň po událostech 11. září a který měl vydělat peníze pro oběti. Aaron si zahrál i v seriálech a filmech. Vidět jsme ho mohli jako Harryho v seriálu Sedmé nebe, Teena v Tlustém Albertovi, Owen Coola v Supercrossu a nebo jako JD McQueena ve filmu Popstar. Zahrál si také epizodní roli v sitcomu Sabrina - mladá čarodějnice, který je populární i u nás. V současné době Aaron pracuje na novém cd.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2014 College Fright Night
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
2005 Popstar
Supercross
2004 Tlustý Albert

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Boyz II Dead (S02E07)
Clevver Now (TV seriál)
2007 Grand Strand (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Beach Blanket Bizarro (S05E17)
1999 Rocket Power (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1990 Wild & Crazy Kids (TV seriál)

Dokumentární

2003 The Disco Ball (koncert)
2002 Bubblegum Babylon (TV film)
Oh Aaron: Live in Concert! (koncert)
1988 48 hodin (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 The Megan Mullally Show (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
2003 America's Most Talented Kid (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 The Teen Choice Awards 2001 (TV pořad)
Total Access 24/7 (TV pořad)
2000 MTV Cribs (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2000 (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1997 The Dome (TV pořad)
The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1983 Star Search (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 20/20 (TV pořad)
Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace