foto

Chris Colfer

  • nar. 27.5.1990 (28 let)
    Fresno, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Christopher Paul Colfer, narozen 27. května 1990 v pátém největším městě v Kalifornii, ve Fresnu. Měří 1 metr a 71 centimetrů. Během studia vystupoval v místních divadlech svého rodného města a angažoval se ve spoustě školních projektů, včetně jím režírované a napsané parodie na Sweeneyho Todda. Jako otevřený gay se na své střední škole setkal s šikanou. Později tyto zkušenosti uplatnil v seriálu GLEE, ve kterém hraje postavu excentrického gaye, který se potýká s touhou po uznání a zároveň šikanou spolužáků. Je nejmladší z herců v GLEE.

Byl nominován na cenu Emmy a spolu se svými kolegy se podělil o cenu Screen Actor Guild Awards.

whampingwillow

Herecká filmografie

Filmy

2019 Robodog
2016 Naprosto dokonalé
2012 8 (divadelní záznam)
Zasažen bleskem
2011 Glee Encore
2010 Marmaduk
2009 Glee: Director's Cut Pilot Episode
Russel Fish: The Sausage and Eggs Incident

TV seriály

2017 Julie's Greenroom (TV seriál)
2015 Nouzové přistání (TV seriál)
All About Elka (S06E20)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
2009 (S06E12)
We Built This Glee Club (S06E11)
další epizody (12)
2014 Nouzové přistání (TV seriál)
Straight Outta Cleveland (S05E17)
Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
The Back-Up Plan (S05E18)
další epizody (12)
2013 Glee (TV seriál)
Previously Unaired Christmas (S05E08)
Puppet Master (S05E07)
Movin' Out (S05E06)
další epizody (19)
2012 Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Swan Song (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (21)
2011 Cleveland show (TV seriál)
How Do You Solve a Problem Like Roberta? (S02E11)
Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
další epizody (20)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Furt (S02E08)
další epizody (19)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2011 Glee Live! 3D (koncert)

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)
2015 5th Critics' Choice Television Awards (TV pořad)
Dětská kuchařská soutěž (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2013 39th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Hollywood Game Night (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
2012 Comedy Central Roast of Roseanne (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 The Glee Project (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2010 (TV pořad)
2009 Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2003 Australian Idol (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Zasažen bleskem

TV seriály

2014 Glee (TV seriál)
Old Dog, New Tricks (S05E19)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(73)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace