Reklama

Reklama

Když se přerostlý psí puberťák Marmaduk přestěhuje se svou rodinou do nového domova, brzy poznává, že sem příliš nepasuje. Najít se svou extrémní velikostí čtyřnohé přátele není úplně snadné. Naštěstí však má nejlepšího kámoše, kocoura Carlose, který mu hlídá záda. V psím parku se Marmaduk seznamuje s čistokrevnými psy, kterým šéfuje bojový pes Bosco. Marmadukovi ihned padne do oka krásná fenka Jezabel, díky čemuž ho Bosco začne nenávidět. Aby Marmaduk zapadl mezi psí kamarády, když jeho rodina odjede na víkend pryč, doga uspořádá doma mejdan. Ten ale skončí špatně - Marmaduk je ponížen kvůli svému přátelství s kocourem. Po návratu domů ho navíc rodina kvůli nepořádku vyhodí na zahradu do deště, a tak Marmaduk odchází neznámo kam. Všichni ho druhý den hledají a nalézají ho v centru města, kde právě došlo k havárii vody. Jeho psí kamarádka Mazie mizí ve vzniklé díře naplněné blátivou vodou a Marmaduk se vrhne ji zachránit. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (124)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Dítě nemám, ani jsem žádný nehlídala, když jsme se na to dívala, tak vážně nechápu, jak se to ke mě dostalo.. záhada. ;) Pro děti to asi musí být pecka a já jsem se taky upřímně zasmála, když tam představovali jednoho psíka (jezevčíka) jako Pana Rozinku :D a ještě kocour má dobrý hlášky... no ale jinak je to skutečně film pro rodinu s dětmi. PS: a je tam australáček.. a ty já naprosto zbožňuji! Doufám, že už brzy budu takového psíčka mít :)) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Blu-ray/// Dabing 10/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +vydařený český dabing, skvělí a bohatě obsazení originální, super zábava, příběh, počítačová animace zvířat -mohlo být klidně uvedeno do kin, obsazení lidských rolí mohlo být bohatší/// Filmů se zvířaty a o zvířatech, často i mluvících vzniká hodně, ale od dob Neuvěřitelné cesty 1 a 2 tu nebyl tak krásný a zábavný film, který by splňoval nejen roli rodinného filmu, ale taky filmu, který má duši, příběh a dokáže krásně dojmout. Možná že jsou některé prvky jednoduší, některé možná mírně přehnané, ale nikdy nejsou trapné nebo dětinsky infantilní. U Marmaduka jsem s půjčením trochu váhal, nevěděl jsem do čeho jdu, byl to risk, který ale stál za to. Super film./// Celkem 84%/// ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"WHO LET THE DOGS OUT?" Neurážející blbina pro děcka, celkem solidně trikově obdařená (psiskům se tlamiska pohybují věrohodně a rozdíl mezi čistým CGI a mixlým není bůh-ví-jak tragický) a vyloženě vhodně namluvená - Owen Wilson byl do role přerosteného psího mameluka dobrou volbou, přičemž ani ostatní dabingovému řemeslu ostudu nedělají. Psí výrazivo a jeho vynalézavé přizpůsobování se mi občas vykouzlilo úsměv na rtech, to musím přiznat. 50% ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu klidně okopírovat příspěvek od uživatele Malarkey. Nechápu, o co vám všem jde. Já osobně jsem měl filmy s mluvícími zvířaty jako malý kluk strašně rád (hlavně "Neuvěřitelnou cestu", která má 70%). Radši si pustím několikrát Mermaduka než nějakou přeceňovanou novinku od Roba Zombieho. A to mám horory rád. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná hraná komedie určená především pro malé diváky. Svět domácích mazlíčků a to především psů v doslova romantickém příběhu. Ten sice oplývá mnohými klišé, ale takových, které vykouzlí úsměv na dětské tváři. A to bylo cílem. Ano, kdo nemá určitý vztah ke zvířatům, nebude mít ani sympatie k tomuto snímku. Oni jsou totiž hlavními aktéry děje, takže se chovají, přemýšlí a především mluví jako lidé. Film se povedl a děti se k němu budou rádi vracet. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ron Perlman byl původně obsazen do role Chupadogry, ale z neznámých důvodů jej nahradil Sam Elliott. (Karlos80)
  • Film se natáčel v Huntington Beach a v Santa Claritě v Kalifotnii v USA a ve Vancouveru v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama