foto

Martin Šalacha

  • nar. 9.11.1984 (34 let)
    Zalužice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trhlina
2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2013 Tančiareň (divadelní záznam)
2009 Tango s komármi

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Sme v tom nevinne! (S03E10)
Honba za pokladom (S03E08)
Lišák sa vracia (S03E06)
další epizody (4)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
To neuděláš! (S01E07)
Rex (TV seriál)
Vražedná jeseň (E13)
2014 Divocí koně (TV seriál)
Doktori (TV seriál)
2011 Fara (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
Panelák (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace