foto

Robby Benson

  • nar. 21.1.1956 (65 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Billy: The Early Years
1995 Evening Shade
1990 Moderní láska
1989 Crack

TV seriály

2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Car Jack (E05)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
2000 Dharma & Greg (TV seriál)
Mad Secretaries and Englishmen (S04E07)
1998 Brother's Keeper (TV seriál)
House Rules (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
Reunited (TV seriál)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
First Kiss (S01E17)
Přátelé (TV seriál)
Největší šampion (S03E24)
Hypnotická kůra (S03E18)
Phoebina bývalá parťačka (S03E14)
další epizody (5)
1996 Common Law (TV seriál)
Pearl (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Pilot (S01E01)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 The Naked Truth (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Sny o milencích (S01E22)
1994 Ellen (TV seriál)
Thunder Alley (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
Snílek (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Feeling of Home (TV film)
Apple Seed
2011 Brave New World (TV film)
2002 MXP: Mimořádně extrémní primát
Pouhý sen
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
2000 Christmas Lamb, The (TV film)
Dračí srdce 2
Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Belle's Tales of Friendship
1998 Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
1997 Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
1993 At Home with the Webbers (TV film)
Deadly Exposure
Křehké oběti (TV film)
1992 Invaze do soukromí
Ničitel (TV film)
1991 Kráska a zvíře
1990 Moderní láska
1989 Crack
1987 Najatý policajt
1986 David and Goliath
1985 Kalifornské dívky (TV film)
1984 Harry a syn
Zákon města
1983 Running Brave
1982 National Lampoon a kino
Two of a Kind (TV film)
1981 Vyvolení
1980 Die Laughing
Hold
1979 Walk Proud
1978 Konec
Ledové království
1977 Death of Richie, The (TV film)
Jeden na jednoho
Our Town (TV film)
1976 Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
Ode to Billy Joe
1975 Death Be Not Proud (TV film)
Šťastná dáma
1974 All the Kind Strangers (TV film)
Remember When (TV film)
The Virginia Hill Story (TV film)
1973 Jeremy
Jory
1967 Čekej do tmy

TV seriály

2001 Myšmaš Kabaret (TV seriál)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Meeting Dad's Girlfriend (S01E20)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Comeback (S08E13)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1993 Exosquad (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Disappearance (S04E11)
1992 Batman (TV seriál)
P.O.V. (S01E13)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1989 For Jenny with Love (TV seriál)
1986 Tough Cookies (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Joely Fisher (TV film)
Tale as Old as Time: The Making of 'Beauty and the Beast'
1992 Lincoln (TV film)
1991 Making of Beauty and the Beast, The (TV film)

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

1992 The 64th Annual Academy Awards (TV pořad)
1979 The 51st Annual Academy Awards (TV pořad)