foto

Dan Bittner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Marshall
2014 Grand Street
Hunter&Game
2013 (Ne)zadaní
Vlk z Wall Street
2012 Muži v černém 3
2009 Ctihodný občan
If You See Something, Say Something
Zábavný park
2005 Coda
Producenti

TV seriály

2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Nikomu nevěř (S06E20)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
Gladys (S01E05)
Bůh se o mě postará (S01E03)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Trojan Horse (S02E19)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Long Fuse (S01E08)
2009 Freedom Riders (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vzestup a pád třetí říše (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace