foto

Dan Bittner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grand Street
Hunter&Game
2013 (Ne)zadaní
Vlk z Wall Street
2012 Muži v černém 3
2009 Ctihodný občan
If You See Something, Say Something
Zábavný park
2005 Coda
Producenti

TV seriály

2014 Pozůstalí (TV seriál)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
Gladys (S01E05)
Bůh se o mě postará (S01E03)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Trojan Horse (S02E19)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Long Fuse (S01E08)
2009 Freedom Riders (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vzestup a pád třetí říše (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace