foto

Dan Bittner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tesla
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
Marshall
2014 Grand Street
Hunter&Game
2013 (Ne)zadaní
All That I Am
Vlk z Wall Street
2012 Muži v černém 3
2009 Ctihodný občan
If You See Something, Say Something
Zábavný park
2005 Coda
Producenti

TV seriály

2020 Release (TV seriál)
Spiknutí proti Americe (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Tommy (TV seriál)
There Are No Strangers Here (E02)
Evil (TV seriál)
Justice x 2 (S01E12)
2019 Evil (TV seriál)
Vatican III (S01E07)
2016 BrainDead (TV seriál)
The Insanity Principle: How Extremism in Politics Is Threatening Democracy in the 21st Century (E01)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
I See You (E03)
Judge and Fury (E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Nikomu nevěř (S06E20)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Spočinutí pro znavené nohy (S01E07)
Gladys (S01E05)
Bůh se o mě postará (S01E03)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Trojský kůň (S02E19)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Long Fuse (S01E08)
2011 Znuděný k smrti (TV seriál)
Bonbonek (S03E02)
2009 Freedom Riders (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vzestup a pád třetí říše (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky