foto

Timothy Carey

  • nar. 11.3.1929
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.5.1994 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Devil's Gas, The
1985 Echo Park
1983 Taxikáři
1982 Fast-Walking
1980 Nightside (TV film)
1977 Speed trap
1976 Chesty Anderson U.S. Navy
Zavraždění čínského bookmakera
1975 Peeper
1973 The Bait (TV film)
Černá výprava
1972 Get to Know Your Rabbit
1971 Co je s Helenou?
Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
Minnie a Moskowitz
1970 Tweet's Ladies of Pasadena
1969 Change of Habit
1968 Hlava
1967 Nastal čas zabíjet
Waterhole #3
1966 Souboj u El Diablo
1965 Velké plážové bingo
1964 Bikini Beach
Rio Conchos
Shock Treatment
1962 Convicts 4
Mermaids of Tiburon
World's Greatest Sinner, The
1961 Křivák
Second Time Around, The
1960 Boy and the Pirates, The
1959 Přestřelka v Dodge City
1958 Revolt in the Big House
Unwed Mother
1957 Bayou
Chain of Evidence
House of Numbers
Stezky slávy
1956 Flight to Hong Kong
Francis in the Haunted House
Naked Gun
Poslední vůz
Rumble on the Docks
Zabíjení
1955 Finger Man
Francis in the Navy
I'll Cry Tomorrow
Na východ od ráje
1954 Alaska Seas
Crime Wave
1953 Divoch
White Witch Doctor
1952 Bloodhounds of Broadway
Hellgate
1951 Across the Wide Missouri
Eso v rukávu

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
1981 Na východ od ráje (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Posvítit si na vraždu (S06E01)
1975 Baretta (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Toma (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Semínko pochyb (S01E03)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1956 The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Cowboy G-Men (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace