foto

Andrew Pleavin

  • nar. 13.4.1968 (52 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Americký zabiják
Královská zima (TV film)
The Saint (TV film)
2016 High Strung
Pád Londýna
2014 300: Vzestup říše
Love by Design
2011 William & Catherine: A Royal Romance (TV film)
2010 Město čarodějnic (TV film)
Počátek
2009 Krev: Poslední upír
2008 Poslední šance
2007 Gryfon (TV film)
Návrat do domu hrůzy
2006 300: Bitva u Thermopyl
Good Murder, A (TV film)
2005 Batman začíná
2004 Devět životů
Mesiáš 3: Slib (TV film)
2002 Re-inventing Eddie
2001 Attila (TV film)
Bombmaker, The (TV film)
2000 Distant Shadow
1998 Cash In Hand

TV seriály

2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky