foto

Daz Crawford

  • nar. 12.11.1968 (50 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trust
2016 Day of Reckoning
Rogue Warrior: Robot Fighter
Vanquisher, The
2015 A Perfect Vacation
2014 Passažir iz San-Francisko
Stranded
Z-Listers
2012 Hirokin
2011 Snitch
2009 Thor: Kladivo bohů (TV film)
2007 Koreatown
TKO
2006 Big Top
Caffeine
2005 Game Over
Wentworth
2004 Call, The
2002 Blade 2
2001 Attila (TV film)
2000 Negative
Spinning Candyfloss
1999 Jeden svět nestačí

TV seriály

2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Grayson: Earth One (TV seriál)
2010 Trenches (TV seriál)
2009 Soul Fire Rising (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Přátelé a milenci (S04E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Raising the Roofs (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2009 Bitvy starověku (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 American Gladiators (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace